Vijesti / Osijek

Lega-lega pakiranje Fresh osvojilo srebro na International Design Awards

Lega-lega pakiranje Fresh osvojilo srebro na International Design Awards

Lega-lega sa svojim Fresh pakiranjem za majice je oduševio žiri International Design Awards te su im dodjelili srebro na natječaju za 2011 u kategoriji grafički dizajn / pakiranje.

Lega-lega sa svojim Fresh pakiranjem za majice je oduševio žiri International Design Awards te su im dodjelili srebro na natječaju za 2011 u kategoriji grafički dizajn / pakiranje. Time su još jednom potvrdili da iz lega-lega radionice izlaze sjajne stvari u rangu najboljih svjetskih dizajnera.

mit_pakiranje_495

Pakiranje Fresh je već dobilo najveće priznanje struke u Hrvatskoj na Sudnjem danu 2011, gdje je njegov tvorac, Igor PenovićIgor Penović, proglašen dizajnerom godine.

O pakiranju

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fresh pakiranje je osmišljeno oko jedne osnovne misli: svježina (freshness). Cilj je bio napraviti jedinstveno, jednostavno pakiranje koje će biti lako za proizvodnju, skladištenje i korištenje te koje pojačava image brenda. Forma pakiranja mlijeka se povezuje sa svježinom te je bila najbolja analogija onoga što je zamišljeno. Svježe ideje i svježe majice su ispunile pakiranja, a pakiranja su ispunila hladnjake u dućanima i odmah se izdvojili, što je omogućilo daljnji razvoj "fresh" ideja i primjenu u drugim aspektima kao što je unutarnje uređenje novog dućana lega-lega u Dubrovniku.

www.lega-lega.com
dizajn studio: Mit
brand: lega-lega
dizajner: Igor Penović
proizvodnja: IBL
voditelj proizvodnje: Ančica Sukić

O natječaju

International Design Awards, sa sjedištem u Los Angelesu, je osnovan kako bi slavio i promicao vizionarski dizajn, pronalazio nove talente i promovirao važnost dizajna širom svijeta. Arhitekti, dizajneri interijera, mode, produkt i grafičkog dizajna iz preko 65 zemalja širom svijeta su se prijavili na ovo prestižno natjecanje s nadom da će baš njihov rad biti prepoznat od strane velikih imena, koja čine žiri: Alice Blackwood, urednik Design Quarterly; Lise Coirei, glavni urednik TL; Hans Fank, glavni urednik OBJEKT International; Aaron Kenedi, glavni urednik Print; Rebecca Epstein Kong, suvlasnik Artware Editiones; Raj Nandan, direktor Indesign Group; Laurence Ng, izdavač IdN, Josh Rubin, glavni urednik Founder i druga poznata imena iz svijeta dizajna.

[blockquote]Osvoji nove lega-lega majice u našoj nagradnoj igri![/blockquote]


Izdvojeno

Reci što misliš!