Vijesti / Osijek

Konzum uselio u Portanovu

Konzum uselio u Portanovu

Nakon dugotrajnog procesa gradnje trgovačkog centra Portanova, uselio se i prvi zakupac - Konzum.

Na zapadnom ulazu u Osijek, uz južnu gradsku obilaznicu na samo 5 minuta od glavnog osječkog trga, uzdiže se Portanova – prvi regionalni trgovački centar istočne Hrvatske. Portanova je projekt lokalnog investitora u koji je uloženo 85 milijuna eura. Samim projektom potiče se i promiče turistička atraktivnost grada Osijeka kao i gospodarstvo cijele regije. Na projektu većinom rade lokalne  tvrtke koje  dnevno zapošljavaju 300-500 ljudi na samom gradilištu, a svojim otvorenjem Portanova će zaposliti 1 000 ljudi.

Kako se otvorenje Portanove bliži tako se i sam objekt privodi kraju, konstrukcija je zatvorena, građevinsko obrtnički radovi su u samom završetku, a počinje i useljavanje stanara Portanove.

f824232297bc9a31b2b7605abff88ddf.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najveći zakupac trgovačkog centra PORTANOVA je upravo  trgovački lanac  Konzum čiji će se prostor prostirati na 5. 000m². Konzum će tako započeti sa  useljenjem 5. studenog 2010. Maloprodajni lanac Konzum lider je na tržištu Hrvatske i jedini je, s više od 700 prodavaonica u kojima svakodnevno kupuje više od 650.000 kupaca, prisutan u svim hrvatskim županijama. U prostoru Portanove Konzum će se predstaviti u svom najvećem formatu Super Konzum prodavaonice te će na taj način pružiti najbolju ponudu svojim kupcima cijele istočne regije Hrvatske. Kupcima će se osigurati i kvalitetni parking i pristup trgovačkom centru Portanova, a otvorenje ovog prodajnog mjesta osigurat će i budući razvoj Konzumove Internet prodavaonice na području Osijeka. Konzum će kao lider na tržištu svojim kupcima svojim kupcima ponuditi vrhunsku uslugu, ugodnu kupnju u atraktivnom ambijentu te veliku ponudu kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama.

Ulaskom Konzuma kao najvećeg zakupca Portanove počinje useljavanje i ostalih brendova, a do kraja prosinca svoj prostor će preuzeti New Yorker, Ann Christine, Zara, (vidi natječaj za radna mjesta)  Peko, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Krona, Tintilinić, One2play, Cinestar i Konikom.

Sudeći po trgovačkom centru Portanova i interesu modnih brandova za ulazak u isti, Osijek je postao atraktivna destinacija za priznate međunarodne i domaće brandove.

U ožujku 2011. god. Portanova otvara svoja vrata građanima grada Osijeka i cijele istočne regije.


Izdvojeno

Reci što misliš!