Maloljetnik napao vozača autobusa

Maloljetnik napao vozača autobusa

OSIJEK - Putnici noćnog autobusa koji je umjesto tramvaja,vozio sa Zelenog polja prema Višnjevcu svjedočili su oko 2 sata u nedjelju, vozeći se od Tvrđe, neugodnom verbalnom napadu maloljetnika na vozača autobusa, a upotrijebljen je i suzavac.

“Nadobudni mladić u dobi od 16-17 godina zapalio je u autobusu cigaretu, a kad ga je vozač upozorio da pušenje nije dozvoljeno, bahato je krenuo prema vozaču pitajući ga gdje to piše!? Ostali su putnici to nijemo promatrali, u vozačevu je obranu stalo tek nekoliko njih, a u izgrednikovu njegovi prijatelji. Netko je u autobusu bacio suzavac jer nas je nešto škakljalo u nosnicama, jako peklo i suzile su nam oči. Srećom, bus je stao na Trgu Ante Starčevića i mladići su izletjeli van, jedan je rukama prekrio lice”, pričaju uznemirene Retfalčanke.
- Izgrednik u autobusu htio je tući vozača na radnom mjestu i u pomoć su mu pritekla četvorica GPP-ovih djelatnika. Jedan se branio suzavcem. Pozvana je policija, koja je brzo reagirala, izgrednici su se razbježali po središnjem trgu, a jedan je uhićen. Mladića koji je bokserom htio tući vozača GPP će tužiti, vozača nagraditi i bit ćemo još žešći u obrani svojih djelatnika. Od proljetos to je jedini izgred u vožnji noćnoga tramvaja, sada autobusa koji privremeno vozi, dok traju radovi na tramvajskoj pruzi - objašnjava Igor Medić, direktor Gradskog prijevoza putnika Osijek.

N.Špoljarić/ www.glas-slavonije.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

No events