Vijesti / Osijek

VIDEO - HSP za izbore

VIDEO - HSP za izbore

Problem koji trenutačno najviše opterećuje Hrvatsku je pad gospodarske aktivnosti, a Vlada nema odgovora koji bi to zaustavio – smatraju u Hrvatskoj stranci prava.
Hrvatska gubi dragocjeno vrijeme u međusobnom optuživanju tko je više kriv za različite afere – kaže predsjednik HSP-a, Danijel Srb.

Godinu dana izgubili smo na različite afere i izbjegavanje donošenja odluka jer se državna administracija počela bojati za sebe – kaže Srb. Pozvao je Jadranku Kosor da se ostavi politike koju nameću PR agencije, odnosno stvaranja dojma se nešto radi.
Objedinjavanje raznih državnih agencija i ureda neće donijeti nikakav značajan rezultat, kaže Srb, a Vlada nema vizije i hrabrosti za ozbiljne reforme. Hrvatska, kaže, ne smije izgubiti još jednu godinu u ovakvoj situaciji.
Ono što si ne možemo doupstiti da provedemo još godinu dana tražeći krivce, dok istovremeno vrijeme prolazi – dodaje Srb. Dok traju rasprave tko je manje a tko više kriv, direktori državnih tvrtki su po zatvorima – to nije ozračje u koje se mogu provoditi mjere zapošljavanja i gospodarskog oporavka – zaključuju u HSP-u.

 

VIDEO:
{youtube}AIHX0jg8YN0{/youtube}

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!