Vijesti / Osijek

Vrkićevo stanje stabilno, ali i dalje na Jedinici intezivnog liječenja u Zagrebu

Vrkićevo stanje stabilno, ali i dalje na Jedinici intezivnog liječenja u Zagrebu

O zdravstvenom stanju prvog čovjeka Osijeka Ivana Vrkića gradska uprava povremeno objavljuje službene informacije. Prema posljednjoj objavi stanje mu je stabilno, no još uvijek se nalazi na Jedinici intenzivnog liječenja KBC Zagreb.

"Temeljem službene informacije Ravnateljstva KBC Zagreb, izvještavamo Vas da je gradonačelnik Ivan Vrkić za sada, peti dan nakon operacije revaskularizacije srčanog mišića, hemodinamski i neurološki stabilno te se još uvijek nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja", priopćeno je danas iz ureda gradonačelnika.

Podsjećamo kako je nakon ugradnje pet stentova na krvnim žilama u osječkome KBC-u protekloga tjedna gradonačelnik Ivan Vrkić ponovno hospitaliziran u Osijeku, a potom i operiran na KBC-u Zagreb u kojem o njegovu zdravlju skrbi vrhunski tim liječnika. Njegov se izostanak osjeti u gradskoj upravi, a poslovi su prebačeni na gradonačelnikove zamjenike Žanu Gamoš i Borisa Piližotu. U gradskoj upravi očekuju uspješan oporavak Ivana Vrkića i povratak na njegovo radno mjesto, a za sada je nepoznato koliko bi dugo mogao trajati oporavak nakon vrlo složene operacije srca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvor: Radio Osijek
Foto: PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!