Vijesti / Osijek

VIDEO: HDZ vs HDSSB

VIDEO: HDZ vs HDSSB

Ivića je posebno zasmetala teza iz HDSSB-ove deklaracije, u kojoj se ta stranka proglašava jedinim istinskim zaštitnikom vrijednosti i dostojanstva Domovinskog rata i općenacionalnih interesa.
Čelnik osječkih HDZ-ovaca Dragan Kovačević rekao je kako je HDSSB zadnja stranka koja može prozivati HDZ i Vladu. Postavio je i pitanje odgovornosti uprave HNK, što je dopustila održavanje jučerašnjeg skupa.
Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić i saborski zastupnik stranke Dinko Burić odbacili su danas u Osijeku jučerašnje tvrdnje čelnika osječko-baranjskog HDZ-a Tomislava Ivića o raspadu i nestanku HDSSB-a s političke scene, te o tome da se na nedavnom saboru HDSSB-a čuo 'govor mržnje i ulice'.
Na današnjoj konferenciji za novinare Šišljagić je izjavio kako je vrhunac ironije da HDZ-ov plan nasilnog uništenja HDSSB-a najavljuje aktualni ministar, koji - kazao je Šišljagić - ' ne prihvaća činjenicu da država ne može počivati i opstati na sili, zabrani i represiji, koju provodi njegova stranka'. Rekao je, uz ostalo, kako je HDZ 'stranka čiji se članovi međusobno optužuju za korupciju, lopovluk i pranje novca'.

VIDEO:
{youtube}mTiNEES7kyU{/youtube}

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!