Vijesti / Osijek

Bočkaj autom demolirao benzinsku pa potjeran iz NK Osijeka

Bočkaj autom demolirao benzinsku pa potjeran iz NK Osijeka

Petar Bočkaj, nogometaš NK Osijek, nakon sinoćnjeg koncerta Saše Matića u dvorani Gradski vrt, vlastitim automobilom se uputio prema benzinskoj postaji na Kanižlićevoj ulici.

Prema riječima svjedoka koji su se tamo zatekli, Bočkaj se u vidnom alkoholiziranom stanju zabio u  trgovinu u sklopu benzinske stanice, a razlog je navodno taj da nije mogao dočekati smjenu djelatnika da mu prodaju čokoladicu. Druga verzija priče je da je ubacio u pogrešnu brzinu.

>>> Bočkaj eksluzivno za SiB.hr: ''Legice i lege, ispričavam se!''

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>> Bočkajeva suputnica iz automobila: ''Nismo išli po čokoladicu i nismo bježali''

Kako god bilo, nakon toga pobjegao je s mjesta nesreće na koje je ubrzo stigla policija i hitna da pruži pomoć djelatnici postaje koja je lakše ozlijeđena.

Prema informacija iz NK Osijek Bočkaju je u hitnom postupku rakinut ugovor na štetu igrača.

- Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima, poručili su iz kluba.

FOTO: Pogledajte kako izgleda bezninska postaja jutro nakon incidenta

prometna benza 1

prometna benza 1

SiB.hr
Foto: Facebook

 


Izdvojeno

Reci što misliš!