Vijesti / Osijek

Volonteri uredili Kliniku za kirurgiju osječkog KBC

Volonteri uredili Kliniku za kirurgiju osječkog KBC

Moto klub Veterani - Croatia osnovan je 2007. godine s ciljem okupljanja i druženja veterana-bikera Domovinskog rata, njihovih obitelji i prijatelja, očuvanja sjećanja na vrijednosti i žrtve Domovinskog rata, promociju moto sporta te humanitarnom i volonterskom djelovanju.

MKVC danas ima preko 160 članova i djeluje kroz 7 podružnica na području čitave Hrvatske i u dijelu Bosne i Hercegovine što ga čini jedinstvenim moto klubom na ovim prostorima.

MKVC kao takav sudjeluje na projektima i akcijama koje provode državne institucije, civilne udruge i organizacije, vezano za edukativno preventivne programe, humanitarni rad, sport, Domovinski rat, koje su u skladu s našom vizijom i misijom.

Članovi 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC odlučni su u postizanju cilja u vezi uređenja KBC Osijek. Sukladno navedenom, članovi 5. Podružnice provode i organiziraju niz projekata tijekom godine s ciljem poticanja humanitarnog rada, volonterstva za opće dobro građana grada Osijeka.

Nastavno na gore navedeno, članovi 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC organizirali 07.i 08. veljače 2019.g. uređenje Klinike za Kirurgiju KBC Osijek i to ličenje i oslikavanje zidova Klinike za Kirurgiju KBC Osijek. U projekt sudjeluju učenici srednjih škola i djelatnici Graditeljsko-geodetska škola Osijek, Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek te Trgovačke i komercijalne škola „Davor Milas iz Osijeka. Ovom prilikom se zahvaljujemo učenicima i ravnateljima škola što su prepoznali vrijednost projekta te se uključili u provedbu istog.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!