Vijesti / Osijek

Osijek bez pauk službe do daljnjeg

Osijek bez pauk službe do daljnjeg

Nakon što je bivši koncesionar raskinuo ugovor s Gradom Osijekom, zbog neisplativosti obavljanja usluge odvoza nepropisno parkiranih vozila na području grada, Osijek je ostao bez ove službe koja je često kod građana znala izazivati ogorčenje, ali je bila i nužna za nesmetano odvijanje prometa u gradu.

Grad je odmah objavio i kako je otvoren poziv svima koji žele nastaviti obavljati ovu djelatnost, ali kako se moglo čuti na sjednici Gradskog vijeća, do današnjeg dana nije se pojavila zainteresirana strana.

Podsjetimo, Pauk Osijek je još prošle godine ostao dužan Gradu Osijek dio naknade za koncesiju, a nije dostavio niti bjanko zadužnicu kao garanciju plaćanja za 2018. godinu. Prethodno pak nije bilo problema s plaćanjem same koncesije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

POGLEDAJTE: Omiljena mjesta osječkog pauka

Govoreći o budućnosti pauk službe, moglo se čuti kako postoji više opcija, a jedna od njih je preuzimanje ove službe od strane neke od gradskih tvrtki, a pretpostavka je kako bi to mogao biti GPP. Ipak, u Gradu se nadaju kako će se na natječaj, koji bi trebao biti raspisan do ožujka, javiti zainteresirani privatnik.

Iz policije pak upozoravaju kako bez obzira na nepostojanje pauk službe oni provode svoje redovne poslove i kako će kažnjavati prekršitelje sukladno zakonu o sigurnosti na cestama.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!