Vijesti / Osijek

Osječanin poginuo u Opatiji uslijed udara bure

Osječanin poginuo u Opatiji uslijed udara bure

Supruga je vijest o tragičnoj smrti doznala čitajući vijesti na internetu.

Osječanin Igor Bogatirov (44) poginuo je pri padu sa skele na gradilištu hotela Paris u Opatiji.

On se noseći knauf ploče, penjao po skeli postavljenoj uokolo pročelja hotela. Bio je na visini od pet metara kad ga je snažan nalet vjetra srušio. Pao je na tlo, navodno na glavu, i na mjestu preminuo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- To je stvarno bio dobar dečko. Radio je što je stigao samo da prehrani obitelj. Jedno je vrijeme vodio i poznati osječki kafić Ecolu, no kako u Osijeku sve propada, tako je i on radio s gubitkom, pa je zatvorio. Nije mu preostalo drugo nego tražiti bilo kakav posao. Za blagdane je bio kod kuće, sa ženom i sinom. Proslavili su Božić i Novu godinu. Bio je sretan i pun planova jer je sa suprugom otvorio firmu koja se bavila čišćenjem i uređenjem prostora. Zaposlili su i neke radnike, dobili prve poslove i sve je to on vodio. Planirao je vratiti se u Osijek nakon završetka obnove hotela u Opatiji, rekao je njegov prijatelj za 24sata.

Supruga je vijest o tragičnoj smrti doznala čitajući vijesti na internetu. Kad je dobila službenu potvrdu da je Igor poginuo, pala je u nesvijest.

Policija je pokrenula istragu, a utvrdit će se i moguća odgovornost izvođača građevinskih radova.

- Teško mi je zbog ove tragedije, uzrokovana je višom silom. Bura je zapuhala, čovjek je nosio knauf i dogodila se nesreća. Jako mi je žao, i dao bih sve da se to nije dogodilo, ali eto sudbina je bila jača i protiv nje se nije moglo, rekao je za Novi list vlasnik hotela Paris, osječki poduzetnik Zdravko Josić.

SiB.hr
FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!