Vijesti / Osijek

Osijek će kraj stadiona dobiti i suvremeni tenis kamp

Osijek će kraj stadiona dobiti i suvremeni tenis kamp

Osječko Gradsko vijeće kao jednu od točaka razmatralo je i prodaju zemljišta za izgradnju suvremenog teniskog kampa na području prostora Pampas neposredno uz novi stadion NK Osijeka.

Naime, jedan od dopredsjednika kluba, Igor Vekić i njegova obitelj, a čiji je član i ponajbolja hrvatska tenisačica Donna, izrazili su namjeru gradnje kampa i za to namjeravaju otkupiti zemljište Grada Osijeka. Službeno, zahtjev za prodaju uputila je Sportska udruga Donna Tennis Team.

Gradsko vijeće je tako raspravljalo o prodaji samog zemljišta veličine gotovo 25 tisuća metara kvadratnih, a koje je procjenjeno na 1,86 milijuna kuna. Odlučeno je kako će ponuda biti prihvaćena, ali i uvjetovana minimalnim ulaganjem od 15 milijuna kuna u izgradnju sportskih i reakreacijskih sadržaja s pripadajućim hortikularnim i infrastrukturnim uređenjem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sljedeći korak je javni natječaj na kojem će Grad ponuditi prodaju zemljišta, a izabrat će se najpovljnjiji ponuditelj, a za što se pretpostavlja kako će upravo biti Donna Tennis Team.

SiB.hr

    


Izdvojeno

Reci što misliš!