Vijesti / Osijek

Osječki taxi proslavio prvu godinu i darivao osječki KBC

Osječki taxi proslavio prvu godinu i darivao osječki KBC

Točno prije godinu dana započela je priča Osječkog taxija koja je nastala iz ljubavi prema rodnom gradu. Želja je bila otvoriti što veći broj radnih mjesta kako bi dio sugrađana ipak odlučio ostati unatoč velikom iseljavanju s kojim se Osijek i cijela regija susreću.

"Kad se osvrnemo godinu unazad, zadovoljni smo postignutim rezultatom budući da trenutno brojimo 90 zaposlenih. Između sebe smo zapravo jedna velika obitelj koja je prije samog pokretanja posla imala vjeru i nadu u uspjeh naše priče. Danima i noćima smo iznosili svoje planove, smišljali kako složiti našu priču, te su strast, upornost i posvećenost presudili da se zaista ujedinimo i realiziramo zamišljeno," kažu u Osječkom taxiju.

Pri samom pokretanju posla, odmah su zaključili kako Osječki taxi mora postati više od same taxi usluge, te su donijeli odluku kako žele postati sinonim za zajedničku akciju ka pokretanju lokalnog gospodarstva pa u tom svjetlu kažu: "Iznimno smo ponosni na sve naše poslovne partnere i ostvarene suradnje koji su s nama od samog početka, te podjednako ulažu napoe kako bi doprinjeli jačanju naše lokalne zajednice."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Osječkom taxiju posebno su se zahvalili svim sugrađanima i njihovim vjernim putnicima koji su im ukazali povjerenje i prepoznali lokalnu priču.

"Uz tako veliku podršku uspjeli smo rasti, a samim time kroz cijelu godinu pokazivati svoju društvenu i socijalnu odgovornost kroz razne donacije i projekte bilo da se radi o udrugama, sportskim društvima ili institucijama," kažu oni.

os taxi 1

U tom svjetlu i u svjetlu obilježavanja prve godišnjice poslovanja, u Osječkom taxiju su odlučili osigurati sredtsva u iznosu od 20 tisuća kuna za opremanje KBC Osijek, odnosno dječje kirurgije i pedijatrije. Na samom svečanosti prilikom urečenja prigodnog čeka, prisutni su bili i predstavnici grada i županije kojima se u ime Osječkog taxija, na sverdnoj podršci u dosadašnjem radu, zahvalio vlasnik Ivica Klobučar.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!