Vijesti / Osijek

Advent u Osijeku seli na novu lokaciju!

Advent u Osijeku seli na novu lokaciju!

Na danas održanom Gradskom vijeću Grada Osijeka, jedno od pitanja vijećnika u sklopu aktualnog sata bilo je i ono o manifestaciji Advent u Osijeku.

Prošle godine, Advent je održan u centru grada, a unatoč znatno većoj posjećenosti, dio građana nije bio zadovoljan izborom lokacije što je očito djelovalo i na organizatore, tvrtku Žito, koji su se prema našim informacijama, povukli iz ovogodišnje organizacije.

Tako se Grad našao u nezavidnoj poziciji jer sam nema dovoljno sredstava za organizaciju, a očito za sad nije ni pronašao novog partnera jer javni poziv za organizaciju nije još niti raspisan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očito su informacije o tome stigle i do vijećnika koji su danas gradonacelnika Vrkića pitali što će biti s Adventom.

>>> Pogledajte video čarobno romatničnog Adventa u Osijeku (2017.)

- Grad traži novu lokaciju za Advent, ali za sad nema točne informacije o tome, jednostavno je odgovorio Vrkić i dodao kako se traži lokacija dok se ne nađe najbolja.

Tako o sadržaju nije razgovaralo pa ostaje bojazan kako će se sve organizirati, ako se uopće organizira, u posljednji trenutak, a manifestacija po kojoj je Osijek postao prepoznatljiv, ponovo krenuti od nule umjesto da se ista nadogradi na protekle (uspješne) godine.

SiB.hr
FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!