Vijesti / Osijek

Ocijenime - od danas možete ocjenjivati i javne službenike u Osijeku!

Ocijenime - od danas možete ocjenjivati i javne službenike u Osijeku!

Ocijenime.hr je web stranica namijenjena ocjenjivanju rada dužnosnika, državnih i lokalnih službenika i svih onih čiji se rad financiraju sredstvima poreznih obveznika, a od danas na njoj možete ocijeniti i službenike s područja grada Osijeka.

"Želimo omogućiti građanima da svaki put kada vas službenik ostavi da čekate pred vratima dok on igra pasijans ili obavlja privatne pozive, svaki put kada vas vrati sa šaltera jer morate imati „još jedan papir“ koji vam iako ste bili tri puta prije, nije nitko spomenuo, svaki put kada je netko neljubazan, neprofesionalan, nekorektan prema vama, kada vas tjera da se osjećate kao „mali miš“ iako tu javnu uslugu skupo plaćate novcem koji dajete u proračun, kada sumnjate na mito i korupciju, kad se osjećate poniženi i obespravljeni, žalimo vam omogućiti da na ovoj web stranci izrazite pritužbu i primjedbu i ocijenite rad toga službenika.

Jednako nam je važno da i u svim onim slučajevima kada ste zadovoljni uslugom koja vam je pružena, pohvalite tog službenika kako bi učinili vidljivim one koji unatoč i usprkos sustavu koji je pogrešno postavljen, marljivo rade svoj posao, ali ne mogu napredovati niti dobiti zasluženo mjesto jer se uvijek netko „podobniji“ uspije pogurati. Mi tim i takvim službenicima ne možemo pomoći, ali im barem možemo zahvaliti na taj način i učiniti njihov doprinos vidljivim," kažu na portalu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U uređenim državama u koje svakodnevno bježe naši sugrađani, čelnici tijela vode računa o zadovoljstvu korisnika, službenici koji ne obavljaju svoje dužnosti, ne zadržavaju se na radnim mjestima. Nažalost naši čelnici tijela vode računa o nekim drugim zadovoljstvima, političkim i osobnim, a ne našim. Zbog toga je potrebna ova web stranica.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!