Vijesti / Osijek

Slagalica pomogla vrijedne projekte osječkih udruga

Slagalica pomogla vrijedne projekte osječkih udruga

Proteklog tjedna u prostorijama Zaklade Slagalica završen je proces ugovaranja ovogodišnjih financijskih podrški u okviru programa Malo za puno – male potpore za velike promjene. Odobreno je osam projekata osječkih udruga koji će biti provedeni u razdoblju od 15. rujna do 31. prosinca 2018. godine.

Ukupna vrijednost odobrenih projekata je Kn 53.700,00. Početna financijska sredstva za ovaj natječaj Zaklada je osigurala podrškom OAK zaklade, a fond je uvećan donacijama građana i poslovnog sektora s područja Osijeka te članova Kluba filantropa Zaklade Slagalica. Donatorska kampanja je i dalje aktivna na platformi Doniraj.org jer programom potpora Malo za puno Zaklada Slagalica i u budućnosti želi podupirati rad osječkih udruga.

Potpisivanje ugovora za nove projekte u zajednici odlična je najava Tjedna filantropije u Osijeku koji započinje 24. rujna javnom tribinom "Filantrop i JA - kako postati dobročinitelj u par jednostavnih koraka".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Financijsku podršku u iznosu 7500 kuna dobili su Udruga Klub 60 +, Izviđački klub Javor, Umjetnička organizacija Teatar to go, Dječji vrtić Stribor, Udruga izviđača Slavonski hrast, Udruga PLANTaža, Udruga Dokkica i Udruga Iskra.

      


Izdvojeno

Reci što misliš!