Vijesti / Osijek

Plaćajte parking brže i jeftinije s 'Pajdom'

Plaćajte parking brže i jeftinije s 'Pajdom'

Osječani i svi njihovi gosti od sada mogu brže i povoljnije parkirati, a jedino što je za to potrebno učiniti je preuzeti besplatnu PayDo mobilnu aplikaciju.

Osječki je "Elektromodul", u prigodi proslave dva desetljeća djelovanja u Osijeku, predstavio danas novi način naplate parkiranja "PayDo" ili, kako su ga korisnici popularno nazvali "Pajdo". Osim u Osijeku, aplikacija je dostupna u još 25 hrvatskih gradova.

Aplikacija ne koristi SMS protokol zbog čega se prilikom njezinog korištenja ne plaćaju troškovi mobilnih operatera pa je samim time i parkiranje jeftinije. A i inozemnim gostima je uvelike olakšano plaćanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim što se plaćanjem PayDo aplikacijom štedi jer nema troškova mobilnih operatera, trenutno je aktivna i promotivna pogodnost za korisnike Mastercard® kartica: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Također, od 1.rujna plaćanje parkinga kroz aplikaciju može se izvršiti i putem prepaid bonova dostupnim na kioscima Tiska.

Aplikacija PayDo omogućena je za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android (App Store i Google Play), a može se preuzeti i na web stranici: www.paydo.hr

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!