Vijesti / Osijek

Dvojica Osječana uhićena zbog konzumiranja i preprodaje LSD-a, speeda i marihuane

Dvojica Osječana uhićena zbog konzumiranja i preprodaje LSD-a, speeda i marihuane

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 29-godišnji i 28-godišnji hrvatski državljani počinili kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i kazneno djelo omogućavanje trošenja droga, izvjestila nas je PU osječko-baranjska.

Tijekom lipnja 29-godišnjak je na području Osijeka od 28-godišnjaka kupio više od dvadeset grama droge amfetamin speed, više od pola grama droge dimetiltriptamin te kartonske izreske natopljene drogom LSD. Drogu je kupio za daljnju prodaju, a u svom je stanu 28-godišnjaku i omogućio konzumiranje droge.

Temeljem sudskog naloga policijski su službenici obavili pretragu doma i drugih prostorije koje u Osijeku koristi 28-godišnjak. U pretrazi su pronašli i uz potvrdu oduzeli karticu s tragovima droge amfetamin speed, novčanicu s tragovima droge amfetamin speed, mobitel, PVC paketić s marihuanom težine veće od četiri grama, kutijicu s marihuanom težine veće od 30 grama, paketić sa stabljikama marihuane težine veće od tri grama, drobilicu, kutiju s tragovima marihuane i digitalnu vagu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 28-godišnjak posjedovao drogu radi daljnje prodaje. Također je 2016. godine 25-godišnjakinji omogućio trošenje marihuane. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!