Vijesti / Osijek

S radom kreće prva braniteljska radio postaja

S radom kreće prva braniteljska radio postaja

Uskoro će u Osijeku biti pokrenuta braniteljska radio stanica koja traži partnere koji bi pomogli s opremom i sredstvima. Zbog toga su pokrenuli i akciju na popularnoj platformi Indiegogo.

Stanovnici Osijeka i lokalni branitelji uskoro će moći slušati prvu radio stanicu ratnih branitelja pod nazivom Nepokoreni grad.

Urednik radio stanice, Srećko Josić, najavio je otvorenje radio stanice za otprilike dva tjedna, kada bi sve trebalo biti spremno da radio započne s radom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radio branitelja u Osijeku se nada da će se baviti pitanjima koja su važna za branitelje, ratne invalide i njihove obitelji.

Ideja uspostavljanja radijske postaje branitelja došla je nakon osnivanja centra za veterane gdje se oni mogu nositi sa svojim problemima kao osiguranje kvalitetne ortopedske opreme i rehabilitacije. Odlučili su da bi radio koji će istaknuti njihove probleme upravo ono što im treba kako bi iznijeli riječ o poteškoćama s kojima se suočavaju.

Iako su svi radovi na radijskim postajama blizu završetka, branitelji su suočeni sa nedostatkom opreme i sredstava za kompletno funkcioniranje radija i nadaju se da će organizacije i pojedinci pomoći im osigurati da se radio postaja otvori u planirano vrijeme.

Ukoliko želite pomoći, isto možete učiniti OVDJE.


Izdvojeno

Reci što misliš!