Vijesti / Osijek

Osječani organiziraju novi prosvjed protiv cijene goriva

Osječani organiziraju novi prosvjed protiv cijene goriva

Građanska inicijativa okupljena s ciljem prisiljavanja odgovornih na smanjenje cijene goriva, organizira novi prosvjed u Osijeku. 

Nakon što su prije nekoliko dana svojim vozilima blokirali kružni tok Đakovština, novi prosvjed održavaju 20. lipnja na nekoliko lokacija u Osijeku.

Prosvjed je planiran u 15:30 što je vrijeme najvećih gužvi na svim prometnicama u gradu pa je za očekivati kako će ovaj prosvjed itekako odjeknuti kod svih onih koji su "zaslužni" za cijenu goriva koja danas iznosi 10 kuna po litri.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VIDEO Osječani ugasili motore i prosvjedovali protiv previsokih cijena goriva

Mjesto zbivanja ponovo će biti kružni tok Đakovština, ali ovog puta planiraju blokirati i brojne druge prometnice (kružni tok kod restorana KARAKA, kružni tokovi kod Portanove te na Divaltovoj kod Srijemske, zatim raskrižje Vinkovačke i Gacke, raskrižje Gundulićeve i Svete Ane, Županijska ulica  i Vukovarska ulica prema centru).

Organizatori naglašavaju kako im nije želja blokirati grad i stvoriti probleme građanima već uputiti glasan prosvjed protiv cijene goriva, ali i ostalih anomalija u društvu. Bitno je reći i kako su organizatori predvidjeli koridore za prolazak vozila hitnih službi.

SiB.hr

    


Izdvojeno

Reci što misliš!