Vijesti / Osijek

IKEA stigla u Osijek

IKEA stigla u Osijek

U srijedu 06. lipnja, točno u podne, s radom je započeo IKEA dostavni centar u Osijeku (Ul. kneza Trpimira 28), kojim IKEA Hrvatska želi svoja rješenja učiniti što dostupnijima i pristupačnijima većini kupaca u Hrvatskoj.

U dostavnom centru kupci mogu preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine ili ih kupili u robnoj kući IKEA Zagreb, a troškovi preuzimanja robe u dostavnom centru iznosit će 99 kuna za robu do 1 tone.

Prvi kupac koji je koristio novu uslugu bila je Osječanka Vedrana Ištuk koja je obavila kupnju očekujući najradosniji dan – rođenje sina. „Putem IKEA internetske trgovine odabrala sam i platila dječji krevetić i predmete za bebu. Naručeni su proizvodi, dakako, stigli u plosnatim paketima, ali s nižom cijenom dostave nego do sada. Raduje me što je IKEA otvorila svoj dostavni centar u Osijeku jer će nam to znatno olakšati kupovinu, a uštedjet ćemo i vrijeme i novac“, istaknula je Vedrana Ištuk.

Ikea Osijek 2 507x338

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

IKEA dostavni centar u Osijeku omogućuje isključivo preuzimanje proizvoda, u čemu će kupcima pomoći i 4 IKEA zaposlenika. Procedura preuzimanja proizvoda je jednostavna, a obavlja se u dva koraka.

Najprije je proizvode potrebno naručiti putem IKEA internetske trgovine ili ih kupiti u robnoj kući IKEA Zagreb, a kupci potom mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru u Osijeku. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tijekom sljedeća tri dana tijekom radnog vremena dostavnog centra.

Zaposlenici dostavnog centra IKEA Osijek 507x338

„Otvorenjem dostavnog centra u Osijeku korak smo bliže ostvarenju našeg cilja da IKEA proizvode i rješenja dodatno približimo našim kupcima diljem Hrvatske i omogućimo im uštede. Ranije smo otvorili dostavne centre na obali, i to u Rijeci i Splitu, te nastavljamo istraživati načine kojima svoju ponudu možemo učiniti još dostupnijom većini građana u Hrvatskoj. To uključuje i unaprjeđivanje cijena dostave od dostavnog centra ravno do kućnog praga naših kupaca“, istaknula je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike robne kuće IKEA Zagreb.

Svi kupci koji budu htjeli preuzeti proizvode u dostavnom centru u Osijeku, moći će to učiniti od ponedjeljka do petka od 12:00 do 20:00 te subotom od 9:00 do 16:00 sati.

Uz Rijeku, Split i Osijek, u nadolazećem razdoblju IKEA planira otvoriti još nekoliko dostavnih centara u regiji, uključujući i Hrvatsku.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!