Vijesti / Osijek

Studiju 33 dodijeljena prestižna nagrada ''Bronze A' Design Award''

Studiju 33 dodijeljena prestižna nagrada ''Bronze A' Design Award''

Organizacija Međunarodne dodjele nagrada A' International Design sa zadovoljstvom objavljuje da je grafički rad Ghetaldus Optika tvrtke Studio 33 osvojio prestižnu nagradu Bronze A' Design Award u kategoriji Natjecanje u dizajnu grafičke i vizualne komunikacije.

Udruženje A' Design Award and Competition s ponosom objavljuje da je projekt Ghetaldus Optika Studia 33, u timu kreativnog direktora i dizajnera Lea Vinkovića, art direktora i dizajnera Igora Penovića te dizajnera Maria Majkića, osvojio prestižnu nagradu Bronze A' Design Award na Natjecanju u dizajnu grafičke i vizualne komunikacije. Međunarodni žiri udruženja A' Design Awards & Competitions  izabrao je projekt kao pobjednički između velikog broja prijavljenih.

Više informacija o projektu Ghetaldus Optika

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ghetaldus optika najveći je proizvođač i ponuditelj svih vrsta dioptrijskih naočala za korekciju vida, sunčanih naočala i kontaktnih leća na hrvatskom tržištu. Znak “G” u sebi osim inicijala tvrtke, sadrži i simbol oka, vida, i zjenice. Projekt uključuje kompletni rebranding tvrtke, s potpuno novom brend arhitekturom (Optika, Poliklinika, Optometrija), novi dizajn identiteta s materijalima za poslovnu korespodenciju, signalizaciju, promotivne materijale, identitetski sustav oglašavanja te brendiranje proizvoda vlastite robne marke Ghetaldus.

g bronze

O A' Graphic Design Awards

A' Graphic Design Award ima cilj istaknuti vrsne kvalifikacije najboljih projekata grafičkog, industrijskog i modnog dizajna te arhitekture širom svijeta. Dodjela nagrada A 'Design organizira se i dodjeljuje godišnje i međunarodno u više kategorija kako bi se dosegnula široka publika s dizajnerskim afinitetima. Krajnji cilj natječaja A' Graphic Design je stvaranje globalne svijesti o dobrom dizajnu.

 

 

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!