Vijesti / Osijek

Vozili pijani pa završili na triježnjenju u policiji

Vozili pijani pa završili na triježnjenju u policiji

Jučer, 9. svibnja u 13,18 sati u Ulici kralja Zvonimira u Bilju dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač teretnog automobila najviše dopuštene mase 2600 kilograma, 58-godišnji hrvatski državljanin, upravljao je vozilom uz prisutnost alkohola u krvi od 3,15 grama po kilogramu (promila). Sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, vozač je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U 14,45 sati 9. svibnja policijski službenici zaustavili su u Čepinskim Martincima osobni automobil kojim je upravljao 36-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,84 grama po kilogramu (promila). Vozač je, temeljem članka 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za navedene prekršaje 58-godišnjaka i 36-godišnjaka predviđena je novčana kazna u iznosu od pet do petnaest tisuća kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od dvanaest mjeseci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istoga dana u 23,35 sati na Vinkovačkoj cesti u Osijeku policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,31 grama po kilogramu (promila). Temeljem članka 137. Prekršajnog zakona, vozač je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za navedeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od tri do pet tisuća kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!