Vijesti / Osijek

Grad Osijek nabavlja žestu, čokolade i sokove za 200 tisuća kuna

Grad Osijek nabavlja žestu, čokolade i sokove  za 200 tisuća kuna

Osječka gradska uprava raspisala je javni natječaj u sklopu kojeg traži najpovoljnijeg dobavljača za alkoholna, bezalkoholna pića te grickalice i voće. Natječaj je vrijedan 199 tisuća kuna.

Tako će se između ostalog za potrebe službi nabaviti čak 240 kilograma kave Franck i 1100 litara mlijeka te poveći asortiman ostalih pripravaka na bazi kave te 700 kutija različitih čajeva.

Kad su u pitanju bezalkoholna pića, u Gradu preferiraju Coctu (600 bočica) te gotovo 11 tisuća litara vode Jana i Jamnica i više od 7 tisuća različitih sokova uz 2400 komada Cedevite 2GO. Proizvodi Coca-Cole zastupljeni su s 5804 boce. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao zasebna kategorija iskazana su i alkoholna pića pa će tako zaposlenici i posjetitelji gradske uprave uživati kavlitetnoj Frankovki Belja kao i Graševini istoimenog proizvođača. Za posebne prigode naći će se i 6 boca pjenušca Bakarska vodica.

Za one koji vole žestoka pića tu je rakija viljamovka, Jager, Ballantines, Jack Daniels te Martel konjak u ukupno 44 boce.

Voće je tu za one koji vole neštro zdraviji život i to u količini od 75 kilograma, a to su i čokolade te razne grickalice začinjene 50 komada boca čokoladnog preljeva od 0,5 litara. Ukoliko netko ogladni, može se poslužiti i s jednim od 200 komada Montana sendviča.

Cijeli popis javne nabave pogledajte OVDJE.

Tekst: SiB.hr
Foto: Luka Stanzl/Pixell

    


Izdvojeno

Reci što misliš!