Vijesti / Osijek

Pas istrčao na cestu, vozač nakon udara pobjegao: Osječane podijelila odluka tko snosi krivnju, vozač ili vlasnik

Pas istrčao na cestu, vozač nakon udara pobjegao: Osječane podijelila odluka tko snosi krivnju, vozač ili vlasnik

Facebook grupa "Zakaj volim pese" vrlo vjerojatno je napravljena kako bi ponosni vlasnici mogli dijeliti fotografije svojih vjernih prijatelja ili savjetovati oko određenih problema. No u posljednje vrijeme objave su poprilično mračnih naravi pa se mnogi pitaju kuda sve to vodi.

S druge strane, da nema društvenih mreža i ovakvih dojava, možda se mnogo toga još ne bi promijenilo nabolje. Ako ništa drugo, otvara mogućnost da se grozna situacija može racionalnije sagledati, iz više perspektivi. 

Tako je jedan stravičan događaj u Osijeku probudio bijes građana, a posebice autora snimke i objave u toj grupi. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Jučer oko 17:00 na samom raskrižju i na ulasku na Vijenac Petrove Gore u Osijeku osobni automobil udario je psa njemačkog ovčara ženku koja je na mjestu preminula vozač je brzo izašao van i uhvatio psa za ogrlicu te ga je odvukao na nogostup ostavio i pobjegao moli se dobri ljudi ako je netko prolazio i vidio tog monstruma neka javi policiji", stoji u objavi.

IZVOR: (Facebook / Zakaj volim pese)

Čin, koliko god bio za osudu, nije za zamjeriti samo vozaču. Naime, valja zapamtiti činjenicu da je pas istrčao na cestu, što može značiti da je ili bio bez vlasnika ili bez nadzora. Čin je podijelio Osječane. Neki tvrde da je isključivo kriv vlasnik dok drugi tvrde da je vozač jer nije nazvao policiju već je pobjegao s mjesta nesreće. 

Izvor: Vijesti.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!