Vijesti / Osijek

Osječki taxi u punom pogonu: ''Čeka se duže, ali su putnici strpljivi''

Osječki taxi  u punom pogonu: ''Čeka se duže, ali su putnici strpljivi''

Snijeg koji je napadao u Osijeku, izazvao je probleme u svakodnevnoj rutini građana. Oni koji svoj dom nisu morali napuštati, osim da bi počistili snijeg pred svojim kućama, sretni su jer su u snijegu mogli uživati. Oni ostali, spas su potražili u korištenju taxi prijevoznika.

Broj taxi služi prosljednjih godina u stalnom je rastu, a samim tim i broj građana, koji koriste njihove usluge, raste. Najmlađa, ali i najveća osječka taxi kuća, posljednjih dana bilježi znatan porast broja putnika koji ne žele gubiti vrijeme na čišćenje svojih metalnih ljubimaca, ali ni na traženje parkinga po gradu. Također, i broj umirovljenika koji moraju obaviti svoje zadatke, a inače koriste javni prijevoz, nije zanemariv, pa je samim time velik pritisak na pozivni centar Osječkog taxia.

"Potreba za taxi uslugama općenito je veća kad su lošiji vremenski uvjeti; kada pada kiša ili kad se grad zabijeli kao zadnjih nekoliko dana," kažu u Osječkom taxiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FOTO Snijeg otežava prometovanje gradskim ulicama

Uz to, dodaju, nije zanemariv ni aspekt sigurnosti vozila i putnika: "Općenito se ljudi odluče na taxi prijevoz zbog loših vremenskih uvjeta na cestama pa tako žele zaštiti svoje vozilo ne želeći se izlagati opasnosti i riziku od prometne nesreće. Svakako u prilog taxi prijevoza ide i to da putnike prevoze profesionalni vozači pa se i putnici osjećaju sigurnije."

Provjerili smo i znači li veća potreba za njihovim uslugama i duže čekanje na prijevoz.

"S obzirom na stanje na cestama kakvo je bilo u jutarnjim satima i s obzirom na povećanje opsega posla kakvo je bilo ujutro, da, moguća su bila nešto duža čekanja. Međutim, kako bi svi naši korisnici bili zadovoljni vršena je komunikacija s njima te smo se potrudili sve korisnike informirati o vremenu čekanja. Korisnici su bili veoma zahvalni na informacijama te nismo imali pritužbi na vrijeme čekanja s obzirom da su građani bili svjesni situacije koja je bila na cestama," zaključuju u Osječkom taxiju čije usluge možete koristiti pozivom na sad već poznati broj 031 200 200.

SiB.hr

   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!