Vijesti / Osijek

Policijsko izvješće: Mercedesima jurcali, Renaultom vozio u krivom smjeru osječkom južnom obilaznicom

Policijsko izvješće: Mercedesima jurcali, Renaultom vozio u krivom smjeru osječkom južnom obilaznicom

Na državnoj cesti broj 2 (Južna osječka obilaznica), 25. veljače u 18,54 sati zaustavljen je 38-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila marke „Mercedes E 200 CDI“, u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila.

Prethodno je uređajem za nadzor brzine kretanja vozila marke „Traffivision“ utvrđena brzina od 168 km/h na dionici ceste van naselja gdje je brzina ograničena prometnim znakom na 90 km/h.

Također 25. veljače u 20,21 sat na državnoj cesti broj 2 (Osijek - Klisa), zaustavljen je 38-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila marke „Mercedes“, u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila. Prethodno je uređajem za nadzor brzine kretanja vozila marke „Traffivision“ utvrđena brzina od 186 km/h na dionici ceste van naselja gdje je brzina ograničena prometnim pravilom na 90 km/h.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za navedeni prekršaj okrivljenicima je izrečena novčana kazna u iznosu od 3.000,00 i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 1 mjesec.

PROČITAJTE: BMW-om jurio Biljskom cestom pa ostao bez vozačke

Dana 23. veljače u 09,27 sati na državnoj cesti broj 2 (Južna obilaznica), 61-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom marke „Renault Megane 1.4“ i kretao se iz smjera zapada u smjeru istoka, kolničkom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera tj. u suprotnom ili zabranjenom smjeru.

Izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 5.000,00 kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci, izvjestila nas je PU osječko-baranjska.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!