Vijesti / Osijek

Roditelji u panici: Nepoznati muškarac na Jugu 2 bombonima mamio četiri djevojčice u automobil!?

Roditelji u panici: Nepoznati muškarac na Jugu 2 bombonima mamio četiri djevojčice u automobil!?

Osijekom je zavladala panika nakon što su četiri djevojčice posvjedočile kako ih je nepoznati muškarac pokušao namamiti u automobil, piše Glas Slavonije. 

Stanari Paške i Rapske ulice u naselju Jug 2 u petak su usred bijela dana istrčali na ulicu čuvši vrisak i plač djece. 

- Kći mi je ispričala da su njih četiri sjedile na klupi u Paškoj ulici kad je iz automobila izišao muškarac, otvorio je prtljažnik i potom rekao da će dati bombone onoj koja mu pomogne nešto napraviti. Kad im je došao blizu, obratio se mojoj kćeri i rekao da ona djeluje pametno jer ima naočale te je nju pozvao da mu pomogne. Uplašila se, kao i preostale tri djevojčice, pa su u strahu otrčale u obližnju Rapsku ulicu kod tete jedne od njih. Potom je pozvana policija, ispričao je otac 12-godišnje djevojčice za Glas Slavonije. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Djevojčice su policiji, koja je brzo došla na mjesto događaja, rekle da je riječ o ćelavom muškarcu, starosti oko 40 godina, s prodornim plavim očima, a vozio je sivi automobil. 

Iz Osječko-baranjske policije javnosti šalju umirujuće poruke te tvrde kako u navedenom slučaju nisu utvrdili bilo kakvo ugrožavanje djece, piše Glas Slavonije. 

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!