Vijesti / Osijek

Hrabra Ena nadvladala i zatajenje bubrega: ''Opet sam pobijedila!''

Hrabra Ena nadvladala i zatajenje bubrega: ''Opet sam pobijedila!''

Nakon što je prošlog tjedna objavljeno da je Ena Šarac, koja se već godinama bori s mnogim bolestima, zbog zatajenja bubrega završila u bolnici, na svom je Facebooku objavila da je opet pobijedila bolest.

- Opet sam pobijedila! Kažu da je bilo gadno, ali ničeg se ne sjećam, tako da ništa nije ni bilo, jel’? Čula sam: tumor na mozgu, tumor na kralježnici, leukemija, zatajenje bubrega, sepsa, gripa, ja mislila da nabrajaju dijagnoze svih na odjelu, a ono samo moje. Bože dragi hvala tebi i svim mojim anđelima, napisala je Ena.

Podsjetimo, Enina je majka prošlog tjedna objavila da je njezinoj kćeri zatajili bubrezi, zbog čega je završila u bolnici, te je zamolila sve da se mole za Enu. Ena se već 15 godina bori s tumorom na mozgu. Kasnije joj je otkriven i tumor na kralježnici koji nije operabilan jer bi tijekom operacije mogla ostati invalid, a nedavno je doznala i da ima leukemiju. Eni su dosad pet puta otvorili lubanju, preboljela je tri sepse, godinu i pol je provela u invalidskim kolicima. U cijelom je procesu liječenja dobila dijabetes, operirala nogu, no bez obzira na sve tegobe uvijek se s osmijehom i srčanošću bori za vlastito zdravlje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I ovog je puta Ena pobijedila bolest, nakon što je već mnogo puta to učinila. Sada je nadvladala zatajenje bubrega, a na svom je Facebooku objavila poruku u kojoj se zahvaljuje Bogu ‘i svim svojim anđelima’. Napisala je da svima šalje pusu i ide se dalje boriti.  ‘

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!