Vijesti / Osijek

Udomi psa iz osječkog Azila putem aplikacije

Udomi psa iz osječkog Azila putem aplikacije

Razmišljaš o udomljenju napuštene njuške? Osječki Azil za napuštene pse nedavno je olakšao proceduru i na tržište izbacio mobilnu aplikaciju koja će olakšati ovu proceduru.

"Udomljavanjem psa iz azila spašavaš dva života - život psa kojega udomiš i život onoga koji će doći na njegovo mjesto.Predstavljamo ti azilsku četveronožnu (ali i tronožnu i na kotačima) ekipu koja traži svoje nove zauvijek domove. Pročitaj njihove priče, prati svoje miljenike i javi nam se kada s jednim od njih klikneš pa poželiš proširiti svoju obitelj.

Nemaš uvjete za udomiti? Nema problema, doprinijeti možeš na razne načine - pročitaj više o Udruzi Pobjede i našem Azilu, pitaj što te zanima, pridruži se našoj volonterskoj ekipi, pokloni nekom/j od svojih miljenika/ca jednu šetnju do Drave... Doniraj, prati naš rad, širi dobru poruku i priču...

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu," kažu u Azilu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Aplikacija ti daje osnovne informacije o Udruzi Pobjede i  Azilu za napuštene pse kojega vode u Nemetinu, osječkom prigradskom naselju.

Na jednostavan način pronađi svoju srodnu pseću dušu i javi se za informacije o udomljavanju ili odaberi svoje azilske miljenike i miljenice.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!