Vijesti / Osijek

Grad brzo reagirao: Sajam antikviteta ipak ostaje!

Grad brzo reagirao: Sajam antikviteta ipak ostaje!

Glas Slavonije jučer je objavio kako, zbog ekonomske neisplativosti, moraju otkazat organiziranje Sajma antikviteta u Tvrđi. Brojni Osječani razočarano su reaglirali na tu vijest, a brzo je stigla i reakcija iz gradske uprave.

U jučerašnjoj emisiji Dobar dan Radio Osijeka, voditeljica Amoreta Bajto je pitanje "Hoće li biti Sajma antikviteta?" postavila zamjenici osječkog gradonačelnika Žani Gamoš, a odgovor je glasio:

- Naravno da hoće. Naravno da ne možemo dopustiti da ostanemo bez jednog od naših brendova, a to je svakako ona prva subota u mjesecu kojoj se svi radujemo i iščekujemo. I tako će biti i prve subote u veljači i svake prve subote u narednom razdoblju", rekla je Gamoš te je dodala kako u ovome trenutku ne može odgovoriti kakav će biti model, jer o tome "još uvijek slažu priču", ali da Grad Osijek u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Osijeka preuzima na sebe organizaciju Sajma antikviteta u Tvrđi, rekla je Gamoš..

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U tišini se ništa ne bi riješilo. Javnost je, građani su reagirali. Mediji i društvene mreže postoje za to da u, pozitivnom smislu pokrenu rješavanje problema, stoji u jednom od komentara na društvenim mrežama na objavu o ukidanju Sajma antikviteta u Osijeku.

Tako će idući Sajam, prve subote u veljači, ipak obilježiti 11. obljetnicu održavanja, na radost svih Osječana, ali i njihovih gostiju.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!