Vijesti / Osijek

Brzi i žestoki na osječkoj obilaznici: Audijem i Golfom jurcali pa ostali bez vozačke i moraju platit 3.000 kuna kazne

Brzi i žestoki na osječkoj obilaznici: Audijem i Golfom jurcali pa ostali bez vozačke i moraju platit 3.000 kuna kazne

Da su osječka južna i zapadna obilaznica česti poligon za jurcanje brojnim vozačima gotovo svakodnevno nam potvrđuju policijska izvješća.

Tako je 12. siječnja u 15,39 sati na zapadnoj osječkoj obilaznici u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila policija zaustavila 35-godišnjeg hrvatskog državljanina, vozača osobnog automobila marke „Audi A3 2.0 TDI“. Prethodno su uređajem za nadzor brzine kretanja vozila marke „Traffivision“ policijski službenici utvrdili da se vozilo kretalo brzinom od 184 kilometara na sat na dionici ceste van naselja gdje je brzina ograničena prometnim znakom na 90 kilometara na sat.

Istoga dana u 19,34 sati na državnoj cesti broj 2 (osječka južna obilaznica), u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila policijski službenici zaustavili su 26-godišnjeg hrvatskog državljanina, vozača osobnog automobila marke „VW Golf 2.0 TDI“. Prethodno su uređajem za nadzor brzine kretanja vozila marke „Traffivision“ utvrdili da se vozilo kretalo brzinom od 187 kilometara na sat na dionici ceste van naselja gdje je brzina ograničena prometnim znakom na 110 kilometara na sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za navedene prekršaje okrivljenicima je izrečena novčana kazna u iznosu od 3.000 kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od jednog mjeseca.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!