Vijesti / Osijek

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila osječku humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila osječku humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je danas Osijek u sklopu obilježavanja uspješne mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja i Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, gdje je posjetila humanitarnu udrugu ''Rijeka ljubavi''.

Grabar-Kitarović najavila je u Osijeku kako će tijekom cijele godine raditi s humanitarnim udrugama i volonterima kako bi se ljude, i nakon Božićnih i novogodišnjih blagdana, potaknulo na darivanje i brigu o bližnjima.

- Jutros smo donijeli higijenskih potrepština i trajnih prehrambenih proizvoda i nastavit ćemo raditi s takvim udrugama i volonterima kroz cijelu godinu, kako bismo potaknuli ljude na darivanje i brigu o bližnjima te da jednostavno pogledaju oko sebe kome je pomoć potrebna, rekla je Predsjednica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Korisnici se nadaju da Predsjednica može pomoći da oni ne stoje u redu socijalne samoposluge, jer, kažu, rješenje nisu darovi, nego radna mjesta.

Predsjednica "Rijeke ljubavi" Štefica Čučak kazala je kako na posjet predsjednice i njezinu donaciju gleda kao na "veliki vjetar u leđa" radu udruge koja redovito dobiva donacije, kako financijske, tako i u prehrambenim proizvodima. Istaknula je da će svi korisnici socijalne samoposluge biti pravodobno opskrbljeni predviđenim potrepštinama.

SiB.hr
FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!