Vijesti / Osijek

Rimac automobili otvaraju ured u Osijeku

Rimac automobili otvaraju ured u Osijeku

Nastavljajući višegodišnju uspješnu suradnju, stručnjaci iz tvrtke "Automobili Rimac", Matija Gracin i Rajkumar Rajappan, održali su danas stručno predavanje za studente osječkog FERIT-a. Tom je prigodom najavljeno i otvorenje Ureda "Rimac automobila" u Osijeku.

Dekan fakulteta - domaćina Drago Žagar istaknuo je da je suradnja s "Rimac automobilima" kao i brojnim drugim tvrtkama iznimno značajna za FERIT. jer da je zapravo riječ o tomu da tvrke obrazuju buduće zaposlenike. Današnje su predavanje održali stručnjaci iz tvrtke "Automobili Rimac", Matija Gracin i Rajkumar Rajappan, a bilo je to stručno predavanje za studente studija Automobilskog računarstva i komunikacija osječkog FERIT-a.

Direktor razvoja komponenti u "Rimac automobilima", Matija Gracin, rekao je da je tvrtka u procesu velkog širenja, da su kapaciteti u Zagrebu popunjeni te su sada zainteresirani za urede u ostalim hrvatskim gradovima među kojima je i Osijek gdje planiraju otvoriti razvojni inženjerski ured. Za sada traže prostor i kadrove, u prvih će godinu dana uposliti desetak inženjera, a taj će broj, vjeruju, za godinu - dvije i udvostručiti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvor: Radio Osijek

 


Izdvojeno

Reci što misliš!