Policiji predao marihuanu, speed, vagu, joint, laptop, više tisuća kuna i prazne vrećice ''osvježivača zraka''

Policiji predao marihuanu, speed, vagu, joint, laptop, više tisuća kuna i prazne vrećice ''osvježivača zraka''

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga, izvjestila nas je PU osječko-baranjska.

U poslijepodnevnim satima 1. siječnja u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića u Osijeku policijski službenici u vozilu na parkiralištu zatekli su 18-godišnjaka, kod kojeg su pronašli tabletu ecstasy i više od 0,1 grama biljne materije nepoznatog kemijskog spoja.

Kriminalističkim istraživanjem utvrdili su da je 18-godišnjak tabletu i zelenu biljnu materiju nepoznatog kemijskog spoja (tzv. „osvježivač zraka“) kupio od 21-godišnjaka. Prije pretrage stana koji koristi u Osijeku, 21-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao više od šest grama marihuane, PVC foliju s više od 0,5 grama droge „speed“, preciznu vagu s tragovima zelene biljne materije, ručno izrađenu cigaretu ispunjenu mješavinom duhana i zelene biljne materije nepoznatog kemijskog sastava, prijenosno računalo, više tisuća kuna, vrećice s ukupno više od četrdeset grama zelene materije nepoznatog kemijskog sastava te više stotina komada praznih vrećica „osvježivača zraka“.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je mladić u nekoliko navrata prodavao marihuanu i omogućio trošenje droga poznatoj osobi. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

SiB.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak