Vijesti / Osijek

Osječki kafić i ove godine poklanja božićna drvca!

Osječki kafić i ove godine poklanja božićna drvca!

Aki Caffe, kultni osječki lokal smješten u Vinkovačkoj ulici, sa postojanjem više od 15 godina, od početka je vlasništvo obitelji Perić. Trenutno ga vodi Andre Perić koji nastoji zadržazi tradiciju dobre zabave koja je stvarana godinama.

Tradiciju poklanjanja božićnih drvaca obiteljima koji nisu u mogućnosti priuštiti svojoj najmilijima nastavljaju i ove godine i to većem arazmanu uz suradnju s njihovim obiteljskim prijateljima obitelji Muretić koji su vlasnici tvrtke Murka Trade koja je osnovana prije više od 29 godina te je svoj put počela kao mala obiteljska tvrtka koja je u međuvremenu prerasla među lidere na području Hrvatske baveći se razvojem proizvoda i sustava za zastitu od sunca.

Već godinama, ispred samog Akia moguća je kupovina božićnog drvca, a ove godine na sami Badnjak ne možete kupiti bozicno drvce, ali mozete doći sa svojom obitelji i izabrati, a oni će vam ga pokloniti kao i svima drugima koji si ga ne mogu priuštiti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Za mlade uzraste smo pripremili čaj i slatke božićne bombone, a za one nešto starije kuhamo najfinije kuhano vino u okolici, da se zagriju dok djeca biraju svoje drvce...

Božićno drvce, bombone, kuhano vino, čaj... ništa na Badnjak ispred Aki Caffe ne možete kupiti, ali ćemo vam mi to pokloniti sa osmjehom na licu jel čosmjeh nema cijenu, a naša mala pomoć je nekome puno," kažu u Akiu.

SiB.hr

   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!