Vijesti / Osijek

OPREZ: Napravili dobro djelo pa ostali nasamareni

OPREZ: Napravili dobro djelo pa ostali  nasamareni

Često u predblagdansko vrijeme svjedočimo povećanom broju  ljudi na ulici koji su u lošoj financijskoj situaciji i traže pomoć.

I premda su mnogi iskreni, uvijek se mogu susresti prevaranti koji iskorištavaju situaciju na najnevjerojatnije moguće načine.

Na mail adresu naše redakcije dobili smo informaciju kako na području osječkog autobusnog kolodvora kruži prevarant pa ovu priču slobodno proslijedite svima kako ne bi ostali bez svog novca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U želji da učinimo dobro djelo, a na vapaj nepoznate osobe koja nas je zaustavila kod osječkog autobusnog kolodvora i rekla kako hitno treba ići u Zagreb, ali nema novaca, otišli smo i kupili mu kartu," kaže mladić koji nam se javio.

Već nakon toga u njima se pojavilo zrno sumnje jer muškarac srednjih godina i krupnije građe nije htio kartu za prvi sljedeći autobus već onaj nešto kasniji.

"Ispričali smo ovu priču kasnije prijateljima i saznali kako nismo jedino koji su napravili isto tijekom tog dana. Očito je kako smo nasamareni i kako je ta osoba naše karte kasnije zamjenila za novac ili karte preprodala za nešto manji iznos," kažu nam ova dvojica studenata koji su poželjeli ostati anonimni.

Opreza nikad dosta pa čak i kad radite dobro djelo u blagdanskom vremenu.

SiB.hr 
FOTO: Davor Javorović/Pixell

   


Izdvojeno

Reci što misliš!