Vijesti / Osijek

Preuređeni Mc Drive u Osijeku otvara se 11. prosinca

Preuređeni Mc Drive u Osijeku otvara se 11. prosinca

Preuređeni restoran u Osijeku, u Drinskoj ulici se ponovno otvara 11.12.2017., a biti će uređen po standardima Made for You koncepta.


Glavna karakteristika Made for You koncepta je da se hrana počinje pripremati tek kada je gost naruči. Na taj način je hrana poslužena još svježija i ukusnija. Restoran će, između ostalog, biti opremljen i kioscima za samoposluživanje, putem kojih gosti mogu odabrati svoju narudžbu i platiti je karticom. U slučaju da žele platiti gotovinom, onda i dalje mogu napraviti narudžbu na kiosku, a plaćanje vrše na blagajni.

Za one koji vole klasično iskustvo naručivanja postoji posebni pult za naručivanje na kojem gost plaća i dobiva broj svoje narudžbe, a na posebnom pultu preuzima narudžbu u trenutku kada je spremna.

Još jedna novost u ovom restoranu je McCafé dio, koji će biti bogat ponudom kvalitetnih i raznovrsnih kava i slastica. Iz ponude ističemo brownie od maline bez glutena, koji je novost u izboru slastica u McCaféu.

"Naši gosti će u preuređenom restoranu i dalje moći koristiti McDonald's aplikaciju, putem koje se redovito mogu informirati o novostima u ponudi te iskoristiti kupone za povoljniju kupovinu," kažu u McDonald's Hrvatska.

SiB.hr

  

  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!