Vijesti / Osijek

Obustavlja se tramvajski promet kroz adventski sajam!

Obustavlja se tramvajski promet kroz adventski sajam!

Kako bi se osiguralo neometano i točno prometovanje vozila javnog prijevoza na tramvajskoj liniji broj 2, od 5. do 31. prosinca 2017., svaki dan od 18:00 sati, obustavlja se tramvajski promet u Županijskoj ulici od Trga A. Starčevića do Ulice Hrvatske Republike.


S tim u svezi GPP d.o.o. Osijek će zaustaviti i preusmjeriti svoju Tramvajsku liniju 2: Bikara – Trg A. Starčevića – Bikara, kroz Ulicu Hrvatske Republike.

To će biti obavljeno na način da će se u navedenom vremenu kombiniranim prijevozom organizirati promet prema slijedećem:

• umjesto tramvaja na dijelu Linije 2, od Mačkamama – Kolodvor – Trg A. Starčevića - Mačkamama, prometovati će autobusi na trasi izmijenjene Linije: Mačkamama – Kolodvor – Radićeva – Europske avenije – Stepinčeva – Gajev trg – Ulica Hrvatske Republike – Županijska – Mačkamama, uz korištenje svih tramvajskih i autobusnih stajališta kraj kojih prolazi,

• na preostalom dijelu Linije 2: od Mačkamama – Bikara – Mačkamama, prometovati će tramvaji, uz okretanje tramvaja i presjedanje putnika na Mačkamami s tramvaja na autobuse i obrnuto.

• Sav promet odvijati će se prema ustaljenim voznim redovima.

S 1. siječnja 2018., uspostavit će se redovito odvijanje tramvajskog prometa na Liniji 2. 

U navedenom razdoblju kroz trg će nastaviti prometovati isključivo Božićni tramvaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr
Foto: Dubravka Petrić/Pixell

   


Izdvojeno

Reci što misliš!