GPP: Besplatan prijevoz za sve putnike iz bivše Tarifne unije

GPP: Besplatan prijevoz za sve putnike iz bivše Tarifne unije

S obzirom na činjenicu da je tarifna unija između tvrtki GPP i Panturist prestala radom 30. studenog 2017., iz GPP-a obavještavaju da su omogućili besplatan prijevoz svim putnicima iz bivše tarifne unije, do 8. prosinca 2017.

  • Od 1. prosinca 2017. do daljnjeg, postojeće kartice Tarifne unije više neće biti valjane u vozilima GPP-a.

Sukladno tome, GPP od 25. 11. 2017., samostalno prodaje mjesečne karte za sve putnike iz bivše Tarifne unije.

  • Pozivamo sve putnike iz bivše Tarifne unije na zamjenu postojećih kartica novim GPP-ovim Butrama. Zamjena postojećih kartica Tarifne unije biti će potpuno besplatna za korisnike, odnosno obavljati će se o trošku GPP-a, na prodajnim mjestima GPP-a (C. Hadrijana 1 i Pothodnik)
  • Obzirom da se na prodajnim mjestima GPP-a očekuje povećan broj korisnika, a kako bi zamjena postojećih kartica Tarifne unije prošla bez dodatnih poteškoća, GPP je omogućio SVIM PUTNICIMA IZ BIVŠE TARIFNE UNIJE BESPLATAN PRIJEVOZ U SVOJIM VOZILIMA DO 8. PROSINCA 2017. Kako bi se obavila vožnja, dovoljno je vozaču predočiti bivšu karticu Tarifne unije.

Također podsjećamo na POSEBNU POGODNOST ZA UČENIKE S PODRUČJA OPĆINE ANTUNOVAC:

Kao našim najmlađim korisnicima, GPP će učenicima, olakšati vrijeme prilagodbe na novog prijevoznika, na način da će im do kraja 2017. godine omogućiti prijevoz GPP-ovim vozilima na relaciji od mjesta stanovanja do grada i u I. i II. gradskoj zoni (u tramvajima i autobusima), bez naknade!

Kako bi ostvarili pravo na ovu mogućnost, učenici su obvezni do 8. prosinca 2017. na GPP-ova prodajna mjesta (C. Hadrijana 1 i Pothodnik) dostaviti sljedeće:

  • ovjerenu Zamolnicu i Suglasnost roditelja, koju mogu preuzeti s GPP-ovih službenih stranica www.gpp-osijek.com, ili podići na prodajnim mjestima GPP-a
  • Potvrdu za ostvarivanje prava na sufinanciranje međumjesnog javnog prijevoza, u kojoj treba stajati da je odabrani prijevoznik GPP

U GPP-u će im se aktivirati (izraditi) i nadopuniti njihove nove Butre za period do kraja 2017. godine.

VAŽNA NAPOMENA:

GPP je povećao učestalost polazaka tramvaja s kolodvora, čija vremena možete potražiti na službenim stranicama GPP-a www.gpp-osijek.com

SiB.hr
FOTO: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja