Vijesti / Osijek

Rekonstrukcija zgrade BIOS-a

Rekonstrukcija zgrade BIOS-a

„Rekonstrukcija i opremanje hardverskog laboratorija Poduzetničkog inkubatora BIOS“ naziv je projekta čiji je partner Grad Osijek.

Suradnici na projektu su Centar za poduzetništvo Osijek, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek i Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje.

Ukupna vrijednost projekta je 6.169.886,42 kuna, a iznos EU potpore je visokih 5.020.404,83 kuna. Projektom se želi rekonstruirati zgrada hardverskog laboratorija, opremiti isti s više od 30 strojeva poput CNC strojeva, 3D skenera i 3D printera te educirati djelatnike za rad s novim strojevima. Ovakvi su projekti idealni za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, jednako kao i za otvaranje novih radnih mjesta te privlačenje investicija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Projektom će se rekonstruirati pet poslovnih prostora u C objektu Inkubatora, pri čemu će jedan prostor biti opremljen hardverskom opremom.

Specifični cilj projekta je unapređenje lokalnog sustava poduzetničke potpore i pružanje dodatnih visokotehnoloških usluga malim i srednjim poduzetnicima.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!