Vijesti / Osijek

Zbog dilanja marihuane policija uhitila trojicu mlađih Osječana

Zbog dilanja marihuane policija uhitila trojicu mlađih Osječana

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 23-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, izvjestila nas je  osječka policija.

Temeljem sudskog naloga policijski službenici obavili su pretragu doma i drugih prostora koje na području Osijeka koristi 23-godišnjak. U pretrazi su pronašli i uz potvrdu oduzeli više od šest grama marihuane i digitalnu vagu. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je od lipnja do studenog kupovao marihuanu, prepakiravao i prodavao drugim osobama.

Provedeno je i kriminalističko istraživanje nad dvojicom 19-godišnjih hrvatskih državljana te se sumnja da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U jutarnjim satima 15. studenog policijski službenici zaustavili su u Svačićevoj ulici u Osijeku osobni automobil kojim je upravljao 19-godišnjak. Tom im je prilikom predao više od 700 grama marihuane, PVC vrećicu s marihuanom težine veće od pola grama, staklenku s više od 25 grama marihuane i drobilicu. Kao putnik u vozilu nalazio se drugi 19-godišnjak od kojeg su policijski službenici uz potvrdu oduzeli više od jednog grama marihuane.

Protiv vozača policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, dok protiv drugog 19-godišnjaka podnosi prekršajni nalog.

SiB.hr
FOTO (Ilustracija): Davor Puklavec/PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!