Vijesti / Osijek

U Osijeku završen projekt uvođenja besplatnog interneta za javni prijevoz

U Osijeku završen projekt uvođenja besplatnog interneta za javni prijevoz

Osijek je od jučer grad u kojem građani uslugu gradskog prijevoza u svim tramvajima i autobusima mogu upotpuniti korištenjem besplatnog interneta.  Dovoljna je prijava mobilnim uređajem na hot spot, kako bi se korisnik povezao s mrežom, te dobio pristup internetu.

Korisnici javnog gradskog prijevoza u Osijeku od jučer svoju svakodnevnu rutinu odlaska i povratka na posao, fakultet, u školu ili na neko drugo odredište, mogu upotpuniti bezbrižnim surfanjem internetom u svim vozilima GPP-a. Riječ je o konceptu besplatnog interneta, koji omogućava istodobno spajanje 100 i više korisnika, bez zagušenja i usporavanja, pri 4G brzinama od 20 pa čak do 150 megabita, po svakom pojedinom vozilu.

Rezultat je to dvogodišnjeg nastojanja da se uz pomoć klijenata – oglašivača,  zadovolji višegodišnja potreba korisnika javnog prijevoza za ovom uslugom. Od dosadašnjih 30-tak % pokrivenosti, u suradnji s tvrtkom – partnerom Mediaking j.d.o.o., GPP je sada osigurao 100%-tnu pokrivenost svojih vozila besplatnim internetom, čime je zaokružen prije dvije godine započet projekt uvođenja ove usluge u vozila javnog prijevoza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U GPP-u su iznimno zadovoljni ostvarenom suradnjom na ovom projektu, a rezultat te suradnje prvenstveno će obradovati korisnike usluge javnog prijevoza u gradu Osijeku. Na taj način GPP nastavlja s već uobičajenom višegodišnjom praksom uvođenja novih tehnologija u svoje poslovanje, a sve sa svrhom podizanja razine usluge javnog prijevoza u Osijeku.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!