Vijesti / Osijek

Policija u Tvrđi uhitila 29-godišnjaka s pola grama marihuane i gramom speeda

Policija u Tvrđi uhitila 29-godišnjaka s pola grama marihuane i gramom speeda

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 29-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, izvjestila je PU osječko-baranjska.

U večernjim satima 15. listopada policijski službenici zatekli su 29-godišnjaka u osječkoj Tvrđi. Mladić je kod sebe imao vrećicu s više od pola grama marihuane i dvije vrećice s amfetaminom – speed, ukupne težine veće od jedan gram.

Temeljem sudskog naloga policijski službenici obavili su pretragu vozila koje koristi 29-godišnjak. U vozilu su pronašli i uz potvrdu oduzeli više komada ručno izrađenih jointa i vrećicu s više od 25 grama amfetamina – speed.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Temeljem sudskog naloga, u suradnji s policijskim službenicima PU vukovarsko – srijemske, policijski službenici PU osječko – baranjske obavili su pretragu doma i drugih prostora koje na području Vukovarsko – srijemske županije koristi 29-godišnjak. U pretrazi su pronašli i uz potvrdu oduzeli PVC vrećice s amfetaminom – speed, ukupne težine veće od 90 grama

Nadležnom državnom odvjetništvu polcija je podnijela kaznenu prijavu.

PROČITAJTE I: Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama uhićen 33-godišnjak iz Sarvaša

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!