Obračun vatrenim oružjem u popularnom osječkom narodnjačkom klubu

Obračun vatrenim oružjem u popularnom osječkom narodnjačkom klubu

revolver pucnjava

U noći sa subote na nedjelju u osječkom noćnom klubu One (bivši Rockatiki) došlo je pucnjave iz vatrenog oružja, a zatim i fizičkog obračuna. Dvije osobe su privedene.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, dok se sumnja da je 47-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prikrivanje.

U jutarnjim satima 1. listopada 26-godišnjak je, u ugostiteljskom objektu u Trpimirovoj ulici u Osijeku, iz pojasa 47-godišnjaka izvukao revolver, kojeg 47-godišnjak nepovlasno posjeduje te je ispalio hice u smjeru ograđenih separea i u strop.

Došlo je do propucavanja ostakljene ograde separea. Potom je 47-godišnjak uzeo revolver i spremio ga u svoj osobni automobil. Nedugo zatim došlo je do tjelesnog sukoba više osoba u ugostiteljskom objektu. Počinitelji su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu" stoji u policijskom izvješću.

SiB.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja