Mladi Osijeka, ispunite anketu o problematici mladih

Mladi Osijeka, ispunite anketu o problematici mladih

Savjet mladih s kolegama

Savjet mladih Grada Osijeka poziva sve mlade s područja Grada Osijeka na ispunjavanje ankete vezane za problematiku mladih. Cilj ankete je saznati mišljenje mladih i njihove konkretne prijedloge za poboljšanje područja od interesa za mlade.

Anonimna anketa se nalazi na linku i provodi se u sklopu izrade novog Programa za mlade na području Grada Osijeka 2018.-2021. godine. Anketa je otvorena do 27. rujna (srijeda) u ponoć. Svi odgovori će poslužiti za poboljšanje postojećeg Programa za mlade i donošenje novog.

Proces izrade Programa za mlade koordinira Savjet mladih Grada Osijeka u suradnji s Odjelom za kulturologiju pri Sveučilištu J.J.Strossmayera u Osijeku.

Više o radu Savjeta mladih te popratnim dokumentima i trenutnom Programu za mlade na području Grada Osijeka 2014.-2017. možete saznati i pročitati na linku: http://bit.ly/2wog8RT.

Nadolazeće aktivnosti možete pratiti na Facebook stranici Savjeta mladih: https://www.facebook.com/SavjetMladihGradaOsijeka te su dostupni i na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja