Vijesti / Osijek

Sudjelujte u fokus grupama vezanim za problematiku mladih

Sudjelujte u fokus grupama vezanim za problematiku mladih

Savjet mladih Grada Osijeka poziva sve mlade s područja Grada Osijeka na sudjelovanje u fokus grupama vezanim za problematiku mladih. Cilj fokus grupa saznati je mišljenje mladih i njihove konkretne prijedloge za poboljšanje područja od interesa za mlade.

Zainteresirani mladi (od 15 do 30 godina) mogu se prijaviti putem linka: http://bit.ly/2xxgA0b. Fokus grupe održati će se 7. rujna i provesti će se u sklopu izrade novog Programa za mlade na području Grada Osijeka 2018.-2021. godine.

Više o radu Savjeta mladih te popratnim dokumentima i trenutnom Programu za mlade na području Grada Osijeka 2014.-2017. možete saznati i pročitati na linku: http://bit.ly/2wog8RT.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rok prijave za sudjelovanje u fokus grupi je 5. rujna (utorak) do 18:00 h putem gore navedene prijavnice. Broj mjesta je ograničen.

Proces izrade Programa za mlade koordinira Savjet mladih Grada Osijeka u suradnji s Odjelom za kulturologiju pri Sveučilištu J.J.Strossmayera u Osijeku.

Nadolazeće aktivnosti možete pratiti na Facebook stranici Savjeta mladih: https://www.facebook.com/SavjetMladihGradaOsijeka te su dostupni i na e-mail adresu: [email protected]

  


Izdvojeno

Reci što misliš!