Vijesti / Osijek

Vatra progutala barake u Dunavskoj ulici

Vatra progutala barake u Dunavskoj ulici

U velikom požaru koji je danas u poslijepodnevnim satima izbio na istočnom kraju Dunavske ulice u Osijeku izgorile su stare, drvene barake.

Gusti, crni dim vidio se iz svih krajeva grada i zabrinuo brojne građane. Kako saznajemo od našeg čitatelja koji živi u susjedstvu i koji nam je poslao fotografije, navodno se zapalilo smeće i sve je planulo u doslovno minuti tako da vatrogasci nisu stigli ništa spasiti.

Prema riječima vatrogasaca, po dojavi su na intervenciju izašli sa 3 vozila i 10 vatrogasaca JPVP Grada Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Po našem dolasku objekt u Dunavskoj ulici vlasništvo osijek Koteksa bio je sav u plamenu. Odmah samo postavili dva mlaza vode sa istočne strane objekta štiteći okolne kuće koje su se nalazile preko puta te se na njima počela topiti plastična stolarija (vrata i prozori.) Jednim mlazom vode sa unutrašnje strane smo vršili gašenje požara i na taj način sprječavali širenje požara na susjedni objekt sa sjeverne strane", navode vatrogasci.

U ispomoć su pozvana DVD Osijek Gornji Grad i DVD Donji Grad koji su vršili gašenje požara sa južne strane i tako spriječili proširenje požara na zidani napušteni objekt.

Prema izjavama vatrogasaca nema ozlijeđenih osoba, ali je nastala šteta na susjednim objektima.

Barake prije požara:

barake dunavska

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!