Poznati brend i velika gaming arena novi zakupci Supera

Poznati brend i velika gaming arena novi zakupci Supera

superosijekFOTO: superosijek.com

Osječki centar grada postaje bogatiji za dva nova brenda. Točnije, u trgovački centar Super, nakon Farmacije, Perfecta Dreams, HT-a, Kika, Galilea, Konzuma i dm-a, stižu novi zakupci.

Djevojke će zasigurno više razveseliti dolazak poljskog brenda Pepco u kojem možete pronaći odjeću za odrasle i djecu, te igračke i opremu za kuću po povoljnim cijenama. Pepco će svoje mjesto pronaći na prvom katu dok će lanac trgovina informatičkom opremom biti smješten u prizemlju centra.

U prvoj polovici rujna otvorit će se H18 Megastore Gaming Arena, četvrta u Hrvatskoj nakon Zagreba, Splita i Šibenika. Novo uređeni prostor na 135 kvadrata nudit će veliki velik izbor IT i gaming opreme, pametnih telefona, printera te računalnih komponenti.

Prostor će biti veličine 135 kvadrata, od čega će 40 kvadrata biti „gaming arena“. Ovaj posebno pripremljeni prostor bit će opremljen s 10 vrhunskih HPC gaming računala i instaliranim najnovijim PC igrama. Tako će svi ljubitelji „gaminga“ na ovim gaming računalima moći igrati igre kao što su: HearthStone, Overwatch, Counter Strike GO, League of Legends, Battlefield 3 i 4, Fifa 2017.

Nova H18 Megastore trgovina nudit će cjelokupni asortiman proizvoda: HPC stolna računala, prijenosna i tablet računala, komponente i periferija za računala, Noa i ostali pametni telefoni, Noaline linija proizvoda s dodatnom opremom za mobitele, gaming oprema marke E-blue.

U sklopu trgovine, posjetitelji će pronaći i „gaming kutak“ s najnovijim naslovima igrica za PC, Xbox, PlayStation 3 i PlayStation 4 platformu. Trgovina će nuditi preko 25 modela laptopa svih vodećih proizvođača prijenosnih računala kao što su HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer.

Radno vrijeme trgovine bit će od ponedjeljka do subote, od 8:00 do 20:00 sati, a svi kupci imat će na raspolaganju 2 sata besplatnog parkinga u sklopu centra Super Osijek.

SiB.hr

   

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja