Vijesti / Osijek

KBC Osijek primio vrijednu donaciju Bavarskog Crvenog križa

KBC Osijek primio vrijednu donaciju Bavarskog Crvenog križa

Delegacija iz Savezne Republike Njemačke od osam humanitaraca Bavarskog Crvenog križa iz grada Regensburga od 27. do 31.07.2017. godine posjetila je KBC Osijek i tom prigodom uručili su vrijednu donaciju bolničke opreme, posteljnog rublja, uniformi, rukavica i potrošnog materijala tvrtke Ellipsa-Regensburg i Meditrade-Kieferfelden.



Prema riječima istaknutih članova delegacije, bili su iznimno zadovoljni gostoprimstvom Ravnateljstva KBC-a Osijek te cjelokupnom organizacijom pomoćnice ravnatelja za sestrinstvo Nevenkom Begić, mag. med. techn. i višom stručnom savjetnicom iz Odsjeka za EU fondove i projekte Nikolinom Varda, mag.iur.

Isto tako, velika pohvala upućena je i medicinskim sestrama, djelatnicima Službe za tehničke poslove, te svima onima koji su uistinu doprinijeli da se cjelokupna donacija uspješno zbrine i plasira prema odjelima.

Ovim putem želimo zahvaliti donatorima i svima koji su pomogli da donacije dođe u KBC Osijek, te svim djelatnicima koji su svojim nesebičnim radom omogućili ostvarivanje i zbrinjavanje ove značajne donacije.

Prilikom posjeta navedenih donatora dogovoren je i smjer daljnjih suradnji s navedenim humanitarcima Crvenog križa iz Bavarske.

Izvor: KBC Osijek

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!