Vijesti / Osijek

Na Kopiki ove godine noćno kupanje uz DJ-a?

Na Kopiki ove godine noćno kupanje uz DJ-a?

Iako svi bazeni na Kopiki još nisu spremni za punjenje vodom, pripreme najpopularnijeg kupališta u Osijeku za ovu sezonu privode se kraju, saznajemo iz Športskih objekata. Kopika će tako, kaže Silvestar Vrček, biti spremna za prve kupače početkom lipnja, a službeno otvorenje može se očekivati između 6. i 10. lipnja, ovisno o vremenskim uvjetima.

Za jučerašnjeg obilaska kupališta radnike smo zatekli u postavljanju zaštitne ograde kojom se odvaja plaža uz Dravu od prostora bazena.

“Prošle smo godine od ulaznica zaradili 300.000 kuna, koliko očekujemo i ove godine, a taj novac direktno se vraća kupačima kroz dodatne zaštitare, spasioce i urednost kupališta. Radove za ovu sezonu privodimo kraju, preostalo je bojenje mješovitog i okruglog dubokog bazena, dok su dječji i olimpijski spremni za punjenje vodom. Filtarnica i sustav nadzora kvalitete vode su provjereni i ispravni, kao i tobogan”, kaže direktor Športskih objekata Zvonko Ibriks.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaz će se naplaćivati i ove godine. Mlađi od 12 godina na Kopiku će ulaziti besplatno. Oni od 13 do 18 godina trebaju platiti simbolične dvije kune, a stariji od 18 kupanje plaćaju pet kuna. Za ovu godinu planirani su i neki novi sadržaji, a najatraktivnije zvuči noćno kupanje. Ideja je, kaže Ibriks, još u povojima, ali nema sumnje da bi se mnogi mladi Osječani rado odazvali na noćni party uz bazene i nekog DJ-a.

“Još analiziramo koliko je to izvedivo jer se voda inače tretira noću, a tada je kupanje zabranjeno. Nadam se da ćemo uspjeti organizirati noćna kupanja bar za jedan bazen”, kaže Ibriks.

 

I.Sekol (Glas Slavonije)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!